Tekst

Voedsel en dranken snel en in optimale hygiëne op weg naar de klant

Bij verse producten zoals vis, groenten en fruit, is een snelle goederenverwerking cruciaal. Met de heftrucks en magazijntrucks van Linde beschikt u over de interne transportmiddelen bij uitstek om deze producten efficiënt te verplaatsen. Door hun snelle handelingssnelheid wint u elke dag opnieuw kostbare tijd, en brengen het voedsel en drank zo min mogelijk tijd in transit door.

Dankzij de Linde vorkliften en magazijntrucks kunt u dit transport bovendien op een hygiënische manier laten verlopen. Ze kunnen namelijk zo worden uitgerust dat ze aan de strenge HAACP-normen voldoen, en op die manier aan alle voorwaarden van de voedingsindustrie beantwoorden.

Tekst

Interne transportmiddelen bestand tegen alle uitdagingen van de voedingssector

Ondernemingen die in de voedingssector actief zijn, moeten alles in het werk stellen om hun producten in optimale hygiënische omstandigheden tot bij de eindgebruiker te krijgen. Via Motrac krijgt u toegang tot duurzame Linde heftrucks en magazijntrucks die volledig op de noden van de voedingsindustrie toegespitst kunnen worden (conform de HACCP):

  • Non-marking banden die geen zichtbare markeringen achterlaten
  • Oliebadremmen die stofpartikelsvorming tegengaan
  • Coldstore-uitvoeringen voor koude bewaarruimtes
Linde non-marking banden voedingen drankensector
Coldstore elektrische heftruck Linde E25 bij LuikNatie
Tekst

Duurzame elektrische heftrucks op maat van food & beverage

Linde biedt een ruim assortiment milieuvriendelijke elektrische heftrucks aan, en met de Linde X20 - X35 vorkheftrucks kunt u ook voor de krachtigste elektrische vorkliften op de markt kiezen. Deze hebben niet enkel het voordeel dat u uw taken sneller kunt uitvoeren dan met concurrerende interne transportmiddelen, maar bovendien zijn de accu’s en stroommodules volledig afgedicht tegen vocht. Dit laatste biedt een groot voordeel in ondernemingen binnen de voedings- en dranken industrie, aangezien de trucks hier regelmatig in contact komen met vochtige producten en / of omgevingen.

Speciaal voor de drankindustrie beschikt Linde bovendien over een brouwerij-uitvoering van haar elektrische vorkheftrucks, waarmee de bestuurders extra beschermd zijn tegen vallende producten en waarmee ze steeds over de lading kunnen blijven heenkijken.

Linde elektrische heftruck X35 brouwerij uitvoering
Linde elektrische heftruck E25 bij Belorta fruit en groenten
Tekst

Flexibele huuroplossingen voor piekmomenten bij voedings- en drankenproducenten

Binnen de food & beverage zijn een groot aantal ondernemingen onderhevig aan dal- en piekmomenten, denken we maar een producenten van groenten, fruit en gewassen.

Om steeds het benodigde aantal interne transportmiddelen ter beschikking te hebben, kunt u eenvoudig gebruik maken van onze uitgebreide, flexibele huurvloot. Zo hebt u op elke dag van het jaar het precieze aantal heftrucks en magazijntrucks voorhanden waar u op dat moment nood aan hebt.

Oplossingen voor intern transport op maat van de voedings-en drankensector

Linde stapelaar L16 coldstore uitvoering
Linde thermische heftruck 1202 H30 in brouwerij
Linde thermische heftruck bij Java &Co bij koelcel
Linde thermische heftruck H30 bij Java & Co buiten
Linde thermische heftruck H40 bij Duvel brouwerij

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze:
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.