Tekst

Intern transport op maat van de zwaarste sectoren

Binnen de categorie materials & commodities vinden we enkele van de meest veeleisende industrieën terug, zoals chemie, bouw en papier & hout. Bent u werkzaam in één van deze sectoren en op zoek naar krachtige en betrouwbare heftrucks en magazijntrucks? Of hecht u meer belang aan veilige, ergonomische logistieke oplossingen? Of zijn duurzaamheid of veelzijdigheid de doorslaggevende factoren?

Bij Motrac hoeft u gelukkig geen keuze te maken, want met de vorkheftrucks en magazijntrucks van Linde verkrijgt u oplossingen die aan al deze wensen voldoen.

Tekst

Onovertroffen krachtontwikkeling, zowel thermisch als elektrisch

De sectoren binnen de categorie materials & commodities stellen traditioneel hoge eisen, niet het minst aan de interne transportmiddelen. Onze klanten die in deze industrieën actief zijn, waarderen dan ook de enorm krachtige Linde heftrucks waarmee ze hun activiteiten elke dag opnieuw op een betrouwbare, efficiënte manier kunnen verderzetten. De gepatenteerde Linde hydrostaat is reeds geruime tijd een belangrijke troef van de thermische vorkliften, en dankzij de introductie van de duurzame X20 - X35 heftrucks beschikt Linde ook over de krachtigste elektrische vorkheftrucks op de markt.

Linde thermische IC heftruck 1202 H20 H35 tussen grote rollen papier
Linde elektrische heftruck X20 X35 buiten in stoffige omgeving bouwsector
Tekst

Grote diversiteit aan voorzetapparatuur voor uiteenlopende toepassingen

Binnen de categorie materials & commodities vinden we een grote verscheidenheid aan sectorspecifieke toepassingen terug. Enkele voorbeelden:

  • Opslag van chemische producten in losse cilinders
  • Productie van lange kabels / buizen voor inzet op bouwwerven
  • Bewaring van papier in grote papierrollen
  • Behandeling van explosiegevoelige stoffen of materie

Om deze goederen op een veilige manier te kunnen transporteren, kunt u uw Linde heftrucks en magazijntrucks met diverse types voorzetapparatuur uitrusten, gaande van een extra breed vorkenbord of een sideshift, tot een papierklem of zelfs een langgerekte “Pinokkio-neus”. Bovendien worden zowel de heftrucks en magazijntrucks als de meeste accessoires ook in ATEX-versie aangeboden, zodat ze ook veilig in explosiegevoelige omgevingen kunnen worden ingezet.

Linde explosiebeveiligde oplossingen gieten uit ton
Linde thermische IC heftruck stapelen papier speciale voorzet
Tekst

Ergonomie: ook de gebruiker wordt beschermd

Zware werkomstandigheden kunnen niet enkel hun tol eisen aan de interne transportmiddelen, ook hun bestuurders moeten tegen een harde belasting worden beschermd. Linde heftrucks en magazijntrucks zijn uiterst ergonomisch opgebouwd en zorgen ervoor dat trillingen en schokken tot een minimum herleid worden. Bij de nieuwste Linde heftrucks zijn de aandrijfas, de stuuras en de mast bovendien van het chassis losgekoppeld, om zo de bestuurder nog verder te beschermen tegen fysieke belastingen tegen gevolge van trillingen.

Logistieke oplossingen voor de zwaarste sectoren

Linde thermische heftruck 1202 transport op grind bouwsector
Linde thermische heftruck inladen en uitladen stenen uit vrachtwagen bij Wienerberger
Linde thermische heftruck transport ton chemie Chemogas
Linde thermische heftruck met grote papierklem
Explosiebeveiligde elektrische transpallet in verffabriek

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze: *
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.