Tekst

Krachtige logistieke oplossingen voor een vlotte recyclage

Op zoek naar krachtige heftrucks en magazijntrucks waarmee u grote hoeveelheden materiaal op een snelle manier kunt verwerken? Met de krachtige interne transportmiddelen van Linde zet u gerecycleerd materiaal op een efficiënte wijze op weg naar een nieuw leven!

De Linde vorkliften en magazijntrucks zijn bestand tegen de meest uitdagende omstandigheden, gaande van oneffen ondergronden en hellingen, tot ongewone verpakkingen en stofrijke omgevingen.

Tekst

Optimale ergonomie dankzij comfortabele heftrucks en magazijntrucks

Werken in de recyclagesector staat vaak gelijk aan werken op moeilijke ondergronden. Om dit als bestuurder de hele werkdag vol te kunnen houden, is het belangrijk om hierbij over een comfortabele werkomgeving te beschikken. Bij Motrac bent u daarvoor aan het juiste adres!

De Linde vorkheftrucks en magazijntrucks zijn namelijk ergonomisch opgebouwd en bieden het nodige comfort door gebruik te maken van aanpasbare cabine-uitrustingen en spitsvondige dempingsystemen. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van de gerubberde voor- en achteras, die voor een dubbele demping zorgen en ervoor instaan dat bestuurders aan een minimaal aantal trillingen worden blootgesteld.

Linde thermische heftruck bij Veolia ES
Linde X20 X35 in recyclagesector
Tekst

Onovertroffen krachtontwikkeling, zowel thermisch als elektrisch

De recyclagesector stelt traditioneel hoge eisen, niet het minst aan de interne transportmiddelen. Onze klanten die in deze industrieën actief zijn, waarderen dan ook de enorm krachtige Linde heftrucks waarmee ze hun activiteiten elke dag opnieuw op een betrouwbare, efficiënte manier kunnen verderzetten. De gepatenteerde Linde hydrostaat is een onmiskenbare troef van de thermische vorkliften, en dankzij de introductie van de duurzame X20 - X35 heftrucks beschikt Linde tevens over de krachtigste elektrische vorkheftrucks op de markt. Deze laatste zijn bovendien volledig afgesloten zodat stof geen invloed heeft op de werking van de vorklift.

Linde X35 in recyclagesector buiten
Krachtige elektrische Linde heftruck X35 recyclage
Tekst

Grote variëteit aan voorzetopties voor de recyclage

Aangezien de producten bij een recyclagebedrijf vaak in verschillende vormen en groottes toekomen, is het geen overbodige luxe om over meerdere types voorzetapparatuur te beschikken. Dit is perfect mogelijk met de Linde vorkliften en magazijntrucks, want er bestaan verschillende types apparatuur die u op uw interne transportmiddelen kunt laten aanbrengen. Enkele voorbeelden:

  • Een rotator om voorwerpen te kantelen
  • Een klem om uw producten stevig vast te zetten
  • Een sideshift om goederen ook zijdelings te verplaatsen
Linde thermische heftruck speciale voorzet rotator Veolia ES recyclage
Lind thermische heftruck stapelen van papier speciale voorzet klem

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze:
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.