Tekst

Intralogistieke oplossingen voor een betrouwbare retail

Of het nu om retail food of retail non-food gaat: bij detailhandels staat of valt alles bij een vlotte toelevering van de aangeboden goederen. Door voor de efficiënte, betrouwbare heftrucks en magazijntrucks van Linde te kiezen, vermijdt u producttekorten die klanten ertoe aan kunnen zetten om naar de concurrentie over te stappen.

Bovendien kiest u met Linde trucks ook voor veilige en ergonomische interne transportmiddelen, die een oplossing bieden voor elke mogelijke toepassing in zowel de voedingsretail als de niet-voedingsretail.

Tekst

Ruim aanbod logistieke oplossingen voor laden en lossen

Met de vorkliften en magazijntrucks van Linde heeft u alle middelen in handen om de toegeleverde producten op een vlotte, efficiënte manier in en uit de vrachtwagen / bestelwagen te laden en lossen.

  • Manuele transpalletten voor een eenvoudig transport van de bestelwagen naar een nabijgelegen locatie
  • Elektrische transpalletten voor het vervoeren van zwaardere goederen en / of over langere afstanden
  • Elektrische stapelaars om deze goederen ook meteen op een hoger rek in het magazijn te plaatsen
  • Compacte elektrische of thermische heftrucks waarmee u ook de grootste vrachtwagen snel weet in te laden / te lossen
Linde MT15 in-en uitladen bestelwagen bij Ad Bidendum
Linde elektrische heftruck X35 inladen uitladen vrachtwagen retail
Tekst

Logistieke oplossingen voor elk type onderneming

Aangezien retailspecialisten vaak met een grote diversiteit aan producten in aanraking komen, moet de vloot interne transportoplossingen ook een grote hoeveelheid toepassingen tot een goed einde kunnen brengen. Dankzij het ruim productaanbod Linde vorkheftrucks en magazijntrucks vormt dit geen enkel probleem: waar bepaalde toestellen excelleren in kleinere ruimtes, zijn andere dan weer helemaal op maat van grotere gebieden.

Linde reachtruck bij Ad Bidendum
Linde stapelaar met staplatform uitladen vrachtwagen
Tekst

Flexibele huuroplossingen voor bedrijven in de retail

Ondernemingen uit de food- en non-foodretail zijn vaak verschillende keren per jaar onderhevig aan dal- en piekmomenten: seizoensgebonden groenten en fruit, producten die cadeau worden gegeven tijdens de feestdagen etc.

Om steeds het benodigde aantal interne transportmiddelen ter beschikking te hebben, kunt u eenvoudig gebruik maken van onze uitgebreide, flexibele huurvloot. Zo hebt u op elke dag van het jaar het precieze aantal heftrucks en magazijntrucks voorhanden waar u op dat moment nood aan hebt.

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze:
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.