Tekst

Logistieke oplossingen om snel van punt A naar punt B te geraken

In de categorie van transport & logistiek is tijd letterlijk geld, en is het van het grootste belang dat u uw goederen snel van de ene locatie naar de andere kunt transporteren. Vooral bij producten die in koude (coldstore) of in andere beschermde omgevingen moeten worden bewaard, kan een te lang transport ervoor zorgen dat deze goederen onbruikbaar worden. Efficiënte en betrouwbare interne transportmiddelen zijn daarom van het grootste belang, aangezien deze ervoor zorgen dat uw transport niet enkel op een vlotte, maar tevens op een consistentie manier kan plaatsvinden.

In Motrac hebt u daarom uw ideale partner gevonden, want de kwalitatieve heftrucks en magazijntrucks van Linde zijn als het ware gemaakt om uw productiviteit naar een hoger niveau te tillen.

Tekst

Snelle en doeltreffende interne transportmiddelen

In een wereld waarin we meer en verwachten dat onze producten de volgende ochtend reeds bij ons staan, zijn doeltreffendheid en snelheid van primordiaal belang. Reken daarom op de kwaliteitsheftrucks en magazijnoplossingen van Linde die met hun state-of-the-art technologieën uw transportproces optimaal doen verlopen. Per slot van rekening: hoe meer goederen u op een dag kunt verwerken, hoe groter uw omzet!

Snel transport met Linde elektrische X35 heftrucks
Snel transport met D12R elektrische stapelaars in magazijn
Tekst

Ook oplossingen voor kleine ruimtes én hooggeplaatste goederen

Bij ondernemingen binnen transport & logistiek vinden we een grote verscheidenheid aan opslagruimtes terug. Maar hoe uw magazijn er ook precies uitziet: met de Linde trucks heeft u steeds een oplossing op maat:

Gebruik Linde elektrische heftruck E25 in beperkte ruimte LuikNatie
Linde elektrische transpallet T30 in smalle ruimte
Tekst

Flexibele huuroplossingen voor logistieke bedrijven

Opslag- en transportbedrijven kunnen – afhankelijk van de producten die ze opslaan en transporteren – verschillende keren per jaar onderhevig zijn aan dal- en piekmomenten (seizoensgebonden producten, soldenperiodes, feestdagen etc.).

Om steeds het benodigde aantal heftrucks en magazijntrucks ter beschikking te hebben, kunt u eenvoudig gebruik maken van onze uitgebreide, flexibele huurvloot. Zo hebt u op elke dag van het jaar het precieze aantal interne transportmiddelen voorhanden waar u op dat moment nood aan hebt.

Oplossingen voor veelzijdige toepassingen in warehousing en logistiek

Linde elektrische heftruck E35 in koelcel coldstore
Linde stapelaar L16 op laadkade vrachtwagen
Linde elektrische heftruck X35 container inladen
Linde elektrische heftruck E25 stapelen
Linde thermische heftruck H20 1202 inladen vrachtwagen

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze: *
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.