Tekst

Hogere inzetbaarheid van uw trucks, lagere operationele kosten

Downtime van uw trucks kost geld, en aangezien voorkomen beter is dan genezen, kunt u maar beter voor een goede service en regelmatig onderhoud opteren.

Motrac heeft met zijn hooggekwalificeerde Linde monteurs de expertise en de service in huis om u op elk moment van de dag van dienst te zijn. Een goede oplossing op maat bieden, dat is waar het bij Motrac om draait. Wij hebben een netwerk over heel het land van servicemonteurs die dag en nacht voor u klaar staan.

Bekijk hieronder wat we voor u kunnen betekenen:

Onderhoud en reparatie

Ontdek hoe u met onderhoud en reparatie onverwachte kosten kunt vermijden en schade aan Linde heftrucks en magazijntrucks op korte termijn kan worden hersteld.

Direct service aanvragen

Direct service aanvragen

Nood aan een onderhoud of een herstelling? Vul snel ons serviceformulier in en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak bij u in.

Checklist voor dagelijkse controle

Checklist voor dagelijkse controle

Download hier uw checklist voor dagelijks gebruik om defecten aan uw heftrucks en magazijntrucks reeds in een vroeg stadium op te sporen.

Onderhoud toebehoren

Onderhoud toebehoren

Vraag hier een offerte aan voor wisselstukken en andere accessoires voor retrofit installatie of ter vervangen van versleten onderdelen.

Dienstverlening

Ontdek hoe Motrac er met gespecialiseerde, regionale techniekers en verkopers voor zorgt dat u van een dienstverlening op maat kunt genieten.

Serviceadviseurs

Serviceadviseurs

Onze gespecialiseerde serviceadviseurs helpen u graag bij al uw vragen omtrent onderdelen, servicecontracten en veiligheidsanalyses.

Servicepakketten

Servicepakketten

Maak uw keuze uit onze 4 servicecontracten voor heftrucks en magazijntrucks en bepaal zelf welk type contract het beste aansluit bij uw onderneming.

SIGMACert

SIGMACert

Met SIGMACert beschikt u over alle benodigde officiële keuringsdocumenten. Laat uw intern transport daarom regelmatig keuren door onze specialisten.