Tekst

Wie aan Linde denkt, denkt aan prestaties en veiligheid. Hun missie: schade aan mensen en materialen minimaliseren d.m.v. innovatieve veiligheidsoplossingen, zonder in te boeten op prestaties. Op deze manier kan de bestuurder zich volledig op zijn werk concentreren en alles uit zijn truck halen.

Mis deze kans niet en combineer prestaties en veiligheid aan gunstige prijzen! Tot 25 juni ontvangt u uiterst aantrekkelijke kortingen op geselecteerde veiligheidsopties bij aankoop van een nieuwe heftruck.

Betrouwbare veiligheid

Met intelligente hulpsystemen en geavanceerde verlichtingsoplossingen ondersteunt Linde u actief bij het voorkomen van ongevallen en van schade. De verschillende veiligheidssystemen waarschuwen bestuurders en voetgangers tijdig voor dreigende gevaren en grijpen waar nodig in. Op deze manier zorgen ze voor maximale veiligheid, zonder in te boeten aan efficiëntie.

Veiligheidsoplossingen voor iedere toepassing

Rust uw nieuwe heftruck nu extra voordelig uit met de beste opties! De volgende veiligheidsoplossingen zijn tijdelijk beschikbaar aan lagere prijzen:

Linde Front & Rear Assist Camera

Linde Front & Rear Assist Camera

Dit camerasysteem maakt gebruik van artificiële intelligentie om voetgangers automatisch te detecteren. De camera registreert voetgangers vóór en achter de truck en waarschuwt de bestuurder tijdig wanneer een aanrijding dreigt.

Linde Safety Pilot (Select / Active)

Linde Safety Pilot (Select / Active)

De Linde Safety Pilot (LSP) helpt om kantelongevallen te voorkomen en is verkrijgbaar in twee versies. Waar beide waarschuwen voor kritieke rijomstandigheden, grijpt de Active-versie ook automatisch in bij het rijden en heffen van de truck.

Linde Motion Detection

Linde Motion Detection

Het achteraf toe te voegen Linde Motion Detection assistentiesysteem detecteert bewegingen achter de heftruck en waarschuwt de bestuurder tijdig voor een aanrijding. A.d.h.v. een geluidssignaal worden ook voetgangers in de buurt gewaarschuwd.

Linde TruckSpot

Linde TruckSpot

Het optische waarschuwingssysteem TruckSpot projecteert een duidelijk zichtbare driehoek op de grond en waarschuwt zo voetgangers in een vroeg stadium voor een naderende truck.

Linde VertiLight & LED Stripes

Linde VertiLight & LED Stripes

De Linde VertiLight en LED Stripes zorgen voor een heldere verlichting van het werkgebied en maken de heftruck ook goed zichtbaar. Op deze manier zorgen ze zowel voor beter zicht als voor meer veiligheid.

Linde Safety Guard

Linde Safety Guard

De Linde Safety Guard creëert beschermingszones rondom trucks en voetgangers, alsook om delen van de infrastructuur zoals poorten. Het innovatieve assistentiesysteem herkent mensen wanneer deze de gevarenzone betreden en waarschuwt de bestuurder voor mogelijke aanrijdingen.
Tekst

Naast de hierboven vermelde veiligheidsoplossingen zijn ook volgende opties onderdeel van deze actie:

  • Linde Steer Control
  • Reverse Assist Camera
  • Linde Speed Assist
  • Reverse Assist Radar
  • Warning Lines

Actievoorwaarden

De korting op veiligheidsopties is geldig van 1 mei 2024 tot en met 25 juni 2024 en alleen van toepassing op specifieke opties bij aanschaf van een nieuwe heftruck. De desbetreffende veiligheidsopties zijn te vinden op deze actiepagina. De offerte dient uiterlijk op 25 juni 2024 ondertekend te zijn. De aangeboden kortingen zijn niet te combineren met andere lopende promoties of vaste contractafspraken. In de actieperiode is de korting al in de offerte verwerkt. De actievoorwaarden kunnen eenzijdig door Motrac worden gewijzigd. Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn steeds van toepassing.

Vraag hieronder uw offerte met korting op de veiligheidsopties !

Wij nemen spoedig contact met u op voor een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze:
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.