Tekst

Duurzame hef- en magazijntrucks

Wie Linde zegt, zegt duurzaamheid. Hun rode vorkheftrucks zijn van nature uiterst robuust en hebben een langere levensduur dan die van de concurrentie. Ze staan ook bekend als trucks die zelden stuk gaan, waardoor u uw werkprocessen zo min mogelijk hoeft te onderbreken en u uw productiviteit op een constant niveau kunt houden. Bovendien zijn ze opgebouwd uit zo veel mogelijk onderhoudsvrije onderdelen, waardoor hun onderhoud zeer weinig tijd in beslag neemt.

Een betrouwbare service

Zelfs de meest betrouwbare trucks kunnen defect geraken. Wanneer dit voorvalt, is het cruciaal dat u snel hulp krijgt, zodat uw productiviteit er niet onder lijdt. Van een eenvoudig basiscontract tot een complete serviceoplossing: bij Motrac helpen we u graag bij het vinden van een servicepakket dat is afgestemd op uw behoeften, zodat uw Linde vorkheftrucks snel terug aan het werk kunnen.

Tevreden heftruckchauffeurs

En last but not least: uw personeel, uw belangrijkste kapitaal. Om ervoor te zorgen dat uw werkprocessen zo soepel mogelijk verlopen, is het belangrijk dat uw collega's hun taken ergonomisch kunnen uitvoeren. Door te kiezen voor Linde voorziet u hen niet alleen van heftrucks waar ze jarenlang mee kunnen werken, maar ook van al het comfort dat ze nodig hebben om fysieke pijn te voorkomen. Gelukkige heftruckchauffeurs zijn efficiënte heftruckchauffeurs!