Tekst

Maatschappelijk verantwoorde magazijnoplossingen

In de afgelopen jaren is Motrac uitgegroeid tot toonaangevend totaalaanbieder van maatschappelijk verantwoorde warehouseoplossingen.

Door onze jarenlange ervaring weten wij altijd wat er speelt en beschikken wij over een enorme expertise om uw onderneming op maat te assisteren.

Onze kernactiviteiten zijn

Oplossingsgericht

Gebruiksvriendelijke, innovatieve en kwalitatieve heftrucks en magazijntrucks, dáár draait het om. Onze expertise in de verschillende branches is groot en we richten ons op alle facetten: van analyse tot implementatie en beheer. Geen onderneming is dezelfde, maar ons doel is wel steeds hetzelfde: samen met u rendementsverbeteringen realiseren in uw logistiek proces. Daar werken we aan, op elk moment van de dag.

Service, daar draait het om

De beste producten, betrouwbare service en een partner die met u meedenkt, dát vinden we belangrijk. Bij Motrac beseffen we dat uw winst daar ligt, en daarom is een snelle en betrouwbare service één van onze basispijlers. Heeft u vragen over onze producttoepassingen of magazijnoplossingen of wilt u een afspraak maken met een van onze experts? Aarzel dan niet en neem onmiddellijk contact met ons op!