Tekst

Betrouwbaar intern transport voor de automotivesector

De sectoren van de automotive en van de interne transportmiddelen zijn altijd nauw met elkaar verbonden geweest. Niet enkel omwille van de uitwisselbare technologieën en ontwikkelingen in design, maar ook omdat ze elkaar wederzijds ondersteunen: de automobielindustrie verzekert het transport van de intralogistiekoplossingen, terwijl betrouwbare interne transportmiddelen voor een naadloze productie en transport van auto’s, vrachtwagens en onderdelen zorgen.

Met de robuuste heftrucks en magazijntrucks van Linde kiest u voor een maximale betrouwbaarheid, zodat bv. productieomgevingen aan hun voorziene capaciteit kunnen blijven werken en de toelevering van de onderdelen zo min mogelijk verstoord wordt.

Tekst

Parallel met automobielsector: steeds groter aanbod elektrische oplossingen

Net als bij de automotive-industrie neemt ook binnen het assortiment Linde heftrucks en magazijntrucks de hoeveelheid elektrische opties doorheen de jaren verder toe. Zo vindt u nu voor nagenoeg elke thermische vorkliften een elektrisch alternatief, en vindt u binnen ons aanbod steeds een duurzame oplossing voor al uw toepassingen.

Linde elektrische heftruck 1252 E30 opladen
Linde elektrische trekker P30 op waterstof brandstofceltechnologie opladen automobielindustrie
Tekst

Logistieke oplossingen voor elke tak van de automotive-industrie

De automotivesector omvat een groot aantal ondernemingstypes en bijgevolg een ruime diversiteit aan toepassingen. Voor elke toepassing biedt Linde echter een oplossing op maat, dus of u nu werkzaam bent bij een productiecentrum, een verkooppunt of een invoerder, en of het hierbij nu om een grote of een middelgrote speler gaat: u zult steeds Linde vorkliften en magazijntrucks vinden die u bij uw activiteiten ondersteunen.

Intralogistieke oplossingen voor veelzijdige toepassingen in de automobielsector

Linde elektrische trekker in automobielindustrie
Linde elektrische heftruck FC25 op waterstof in automobielindustrie
Linde elektrische trekker P30 in automobielindustrie
Linde platformwagen P250 in automobielindustrie
Linde geautomatiseerde trekker in automobielindustrie

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze:
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.