Tekst

Wetgevers, klanten, investeerders en andere stakeholders verwachten steeds meer dat bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen op gebied van duurzaamheid, en dus ook op vlak van de daarbij horende elektrificatie. Dit was echter lange tijd niet overal mogelijk, aangezien elektrische trucks steevast in het nadeel waren bij uitdagende omstandigheden zoals ongelijke ondergronden, steile hellingen, vuile en stoffige omgevingen, wisselende temperaturen etc.

Maar dat is nu verleden tijd! Linde bracht hier namelijk verandering in met de lancering van zijn X-reeksen, waarbij het met de X20 - X35 en X35 - X50 de krachtigste elektrische heftrucks ter wereld op de markt bracht. Deze zijn zowel extreem krachtig als extra duurzaam, en daardoor geschikt voor zelfs de meest veeleisende toepassingen binnen én buiten. ​​​​​

Linde X20 - X35 | Serie 1252

Linde X20 - X35 | Serie 1252

De krachtigste elektrische heftruck op de markt voor ladingen tot 3,5 ton

Linde X35 - X50 | Serie 1254

Linde X35 - X50 | Serie 1254

De krachtigste elektrische heftruck op de markt voor ladingen tot 5 ton
Tekst

Het beste van 2 werelden: eXtreem krachtig + eXtra duurzaam

Video thumbnail
Tekst

Bij veel bedrijven die op zoek zijn naar kracht en robuustheid, valt de keuze instinctief nog op heftrucks met verbrandingsmotor. Maar de tijden veranderen: met zijn X-modellen heeft Linde elektrische vorkheftrucks ontwikkeld die de dynamiek, flexibiliteit en nuluitstoot van een elektrische Linde heftruck combineren met de robuustheid, productiviteit en kracht van een thermische Linde heftruck met hydrostatische aandrijving. Deze alleskunners zijn beschikbaar met hefvermogens tot maximaal 5 ton en zorgen ervoor dat duurzaamheid en prestaties niet langer onverenigbaar zijn.

Ontdek hier alles over de X-modellen voor lasten tot 3,5 ton

Ontdek hier alles over de X-modellen voor lasten tot 5 ton

Tekst

Green performance: goed voor milieu, prestaties én portefeuille

Op zoek naar meer innovatieve oplossingen waarmee u uw energieverbruik terugdringt, uw uitstoot vermindert en uw kosten minimaliseert – en dit alles zonder aan productiviteit in te boeten? Bekijk hier onze pagina over Green Performance of vraag hieronder vrijblijvend advies aan.

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze:
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.