Tekst

Kwalitatieve elektrische tweedehandsheftrucks

De elektrische driewiel- of vierwielvorkheftrucks van Linde zijn enorm milieuvriendelijk. Ze produceren namelijk geen schadelijke uitstoot en worden vaak gekozen in afgesloten ruimtes zoals magazijnen, of bij een combinatie van indoor- en outdoor werkzaamheden. Ook in sectoren waar strenge hygiënische regels gelden – zoals de HACCP in de voedingssector –, wordt vaak voor elektrische heftrucks gekozen.

Wenst u zich deze duurzame oplossing aan te schaffen zonder in een nieuwe heftruck te investeren? Dan kunt u gebruik maken van ons Linde Approved Trucks-programma. Motrac biedt u namelijk kwalitatieve tweedehands Linde heftrucks aan die steeds volledig gecontroleerd zijn, om er zeker van te zijn dat ze aan de originele Linde fabrieksspecificaties beantwoorden. Pas nadat ze deze kwaliteitscontrole hebben doorstaan, krijgen ze het Linde Approved-certificaat opgekleefd:
úw garantie op onverminderde Linde kwaliteit aan de prijs van een tweedehandsheftruck!

Elektrische occasieheftrucks bij Linde Bilovice
Tekst

Altijd de juiste elektrische occasieheftruck voor uw toepassing

U vindt op onze occasiepagina een ruime verscheidenheid aan gebruikte elektrische heftrucks, gaande van compacte, wendbare 1 tons heftrucks tot krachtige 18 tons heftrucks. Op deze manier vindt u telkens een oplossing op maat van uw onderneming. Vindt u toch niet uw gewenste occasievorkheftruck of wenst u bijkomend advies? Vraagt u zich bijvoorbeeld af of u uw gewenste heftruck met voorzetapparatuur kunt uitrusten? Aarzel niet om ons te contacteren!

Elektrische Linde occasieheftruck in magazijn
Tekst

Waarom kiezen voor een tweedehands elektrische heftruck van Linde?

  • Ruime voorraad en grote diversiteit
  • Linde Approved-kwaliteitsgarantie
  • Volledig gereviseerde occasieheftrucks
  • Snelle levering

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wenst u een vrijblijvende offerte, advies over de geschikte occasieheftruck voor uw toepassing, of heeft u nood aan specifieke voorzetapparatuur? Wij nemen spoedig contact met u op!

Formulier
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.